Planer på utveckling och expansion

Lerstenen ser stor potential i Umestan som område. Den senaste satsningen är en helt ny byggnad på sammanlagt 8 000 kvadratmeter signerad Gert Wingårdh.

Umestan Wingårdh

Lerstenen har många tankar och idéer på att utveckla och expandera Umestan företagspark. Tillsammans med Selbergs Entreprenad satsar nu Lerstenen vidare på nästa stora projekt, en ny spännande kontorsbyggnad i samarbete med arkitekt Gert Wingårdh. Huskroppen på 8 000 kvm får ett perfekt läge vid gamla E4:an norr, precis mellan centrum, handelsområdet på Ersboda och Västerslätts industriområde. Vi erbjuder ett unikt tillfälle för ditt företag att få en toppmodern arbetsplats, anpassad för just er verksamhet i flexibla lokaler utöver det vanliga.

Etablera i ett expansivt område

Byggnaden kommer att fyllas av kontor, ett rejält gym och en restaurang. Områdets goda kommunikationer och närhet till city ger ditt företag de bästa förutsättningarna. Umestan företagspark ligger endast tio minuters promenad från city med dess buss och tågförbindelser. Tre busslinjer stannar på och i närheten av parken och det finns gott om parkeringsplatser både för anställda och besökare.

Är du intresserad av lokaler för ditt företag i det nya huset? Vi letar hyresgäster och vill mer än gärna höra dina önskemål och tankar. Hör av dig till oss så får vi veta vad just du behöver för din verksamhet. Låt oss erbjuda er den moderna arbetsplatsen!

Var: Umestan företagspark
Inflyttning: Hösten 2016
Storlek: ca 8 000 kvm

Umestan företagspark, plats att växa!