Febril aktivitet på nybygget!

Det råder febril aktivitet på nybygget här på Umestan företagspark. Snart sitter alla fönster på plats på den stora byggnaden och vi väntar med spänning på att glasfasaden ska sättas upp. Hela huset kommer att vara iklätt i glas. Fjärrvärmen är indragen och vattnet är påkopplat, det händer saker varje dag! Inom kort får vi på Umestan företagspark glädjen att välkomna ännu fler företag till parken, det ser vi väldigt mycket fram emot!

Nybygget

Nu händer det grejer på nybygget!

Nu börjar det hända saker på nybygget här på Umestan. Huskroppen på det nya kontorshuset börjar ta form.

Två våningar är nu på plats och två till ska upp.
Just nu dras det också in fjärrvärme till nya huset. Detta är anledningen till att vägen är uppgrävd vid infarten till parken.
Arbetet med fjärrvärmen väntas vara klart vid nyår.

Vi följer arbetet med spänning!

nybygget

Nybygget är igång!

Lerstenen har många tankar och idéer på att utveckla och expandera Umestan företagspark och nu har starten kommit för den första utvecklingen av parken. En ny spännande kontorsbyggnad kommer att byggas i samarbete med arkitekt Gert Wingårdh.

Läs mer »

Primaskolan sätter upp Anne Frank!

Elever från Primaskolan, som håller till i Hus 1 på Umestan Företagspark, sätter upp Anne Franks dagbok på Sagateatern i Umeå.  

Är ni sugna på att hitta på något mysigt tillsammans på Skärtorsdag så är ni varmt välkomna till Sagateatern torsdag den 2 april kl. 13:00.

Läs mer »