Landsbyggdsmässa på Umestan

Fira nationaldagen på Umestan och besök landsbygdsmässan Kulturlandet. Den 6 juni kommer Vildmannavallen, precis utanför Umestan att förvandlas till en bred och myllrande mässa som har något som tilltalar alla åldrar.

kulturlandet 

Kulturlandet på Vildmannavallen den 6 juni mellan kl. 10-16. Fri entré!

Hantverk, trädgård, djur, byggdetaljer och annat som produceras inom länet är bara några av de saker som besökarna av Kulturlandet kommer att kunna beskåda. Målet med mässan, som är en fortsättning på den populära Bondens marknad, är att föra samman landsbygdens företagare med människor i staden. För den som blir hungrig så erbjuds besökare att köpa lokalproducerad mat från hav till fjäll.

– Ingen behöver gå hungrig, lokalproducerad mat och kaffeservering kommer att finnas för besökarna, meddelar Christina Hammarström på Hushållningssällskapet som är arrangör för hela mässan.

Kulturlandet har som sagt något för alla. För den motorintresserade finns veteranbilar och veterantraktorer på plats och för hästintresserade finns uppvisningar med Nordsvenska hästar, ponnyridning och häst och vagn.  Så missa inte Kulturlandet på Vildmannavallen den 6 juni mellan kl. 10-16 fri entré!