Nybygget är igång!

Lerstenen har många tankar och idéer på att utveckla och expandera Umestan företagspark och nu har starten kommit för den första utvecklingen av parken. En ny spännande kontorsbyggnad kommer att byggas i samarbete med arkitekt Gert Wingårdh.


Huskroppen på 8 000 kvm får ett perfekt läge på grusplanen nedanför Bravidas lokaler, vid gamla E4:an, precis mellan centrum, handelsområdet på Ersboda och Västerslätts industriområde. Vi låter gammalt möta nytt när vi tillsammans med Selbergs Entreprenad placerar ett toppmodernt kontorshus bredvid våra anrika historiska byggnader. Umestan Wingårdh

Etablera i ett expansivt område

Byggnaden kommer att fyllas av kontor, ett rejält gym och en restaurang. Områdets goda kommunikationer och närhet till city ger ditt företag de bästa förutsättningarna. Umestan företagspark ligger endast tio minuters promenad från city med dess buss och tågförbindelser. Tre busslinjer stannar på och i närheten av parken och det finns gott om parkeringsplatser för både anställda och besökare.

Är du intresserad av lokaler för ditt företag i det nya huset? Vi letar hyresgäster och vill mer än gärna höra dina önskemål och tankar. Hör av dig till oss så får vi veta vad just du behöver för din verksamhet. Låt oss erbjuda er den moderna arbetsplatsen!

Var: Umestan företagspark
Inflyttning: Juli 2016
Storlek: ca 8 000 kvm

Umestan företagspark, plats att växa!