PML Fitness flyttar in

Intresserad av träning och fitness? Då vill vi på Umestan Företagspark passa på att presentera Magnus Lundgren på PML Fitness. PML Fitness har precis flyttat in i sina lokaler i hus 135, där även Nordic Biomarker huserar. Inne i det nyinredda gymmet finns massor av träningsredskap, allt för att hjälpa kunderna att komma i form.

PML Fitness är en nystartad PT studio dit du som kund kan komma för att få hjälp med träning, kostrådgivning och tester. Magnus som tidigare jobbat på Volvo kommer i början att kombinera sin nystartade firma med sitt jobb på fabriken. I de ljusa och fräscha lokalerna finns allt du behöver för att komma i form. Orden på väggen ger inspiration till träning. Det märks tydligt att detta är något som Magnus verkligen brinner för. I gymmet tar Magnus emot sina kunder där han alltid börjar med en konsultation för att ta reda på vad kunden vill åstadkomma. Vill kunden gå upp eller ner i vikt, ändra sina kostvanor eller något annat. Därefter görs tester på kunden så att Magnus får veta vilken nivå kunden ligger på. Utifrån konsultationen och testerna kan PT:n sedan lägga upp ett träningsprogram. I gymmet går man sedan noggrant igenom övningarna och tillsammans bestämmer man hur ofta man vill träffas. Mellan träningarna med PT:n så tränar kunden på sitt vanliga gym. Välkommen till Umestan säger vi! 

004

”För att må bra så behöver man rätt balans på träning, kost och sömn. Vill man gå ner i vikt eller bygga muskler så är det väldigt viktigt att man har en bra kombination mellan träning och kost,” säger Magnus.