Umestan Konferens har fått en ny samarbetspartner i Tiljan

Det väletablerade produktionsbolaget Tiljan som tidigare hållit till i Gamla Slakteriets lokaler på Teg kommer efter sommaren att sitta i Hus 17 på Umestan. De kommer också att bedriva mycket av sin verksamhet i just Hus 17.

Umestan-7718_lr

Tony och Anna som driver Tiljan har lång erfarenhet av att anordna events och konferenser detta betyder att verksamheten på Umestan Konferens kommer att bli betydligt bredare, något som vi ser väldigt mycket fram emot. Från och med i höst blir Hus 17 möjligheternas hus. Tiljans långa erfarenhet av events gör att vi nu kan erbjuda allt i från konferenser och minimässor till bröllop, dop, kick offer och företagsfester. Våra erfarna medarbetare skräddarsyr den perfekta lösningen för dig och dina gäster!

Vill ni hålla möten hos oss kan vi nu också tillsammans med Tiljan erbjuda roliga avbrott i konferensen. Varför inte prova pistolskytte, frisbeegolf, hinderbana eller spela lite boule mellan mötena? Tiljan och Umestan Konferens kan erbjuda just det ni söker. Boka in er nästa konferens eller event hos oss, kontakta receptionen@umestan eller emma@umestan för mer information.