Trevlig minimässa i Hus 17

Torsdagen den 16 oktober ägde Givers Gain mässan rum i Hus 17 på Umestan. Ett samarbete mellan Umestan Företagspark och BNI Västerbotten. En nätrverksträff där företag har möjlighet att visa upp sina varor och tjänster. 40 utställare stod utplacerade i konferensrummet Karlavagnen och ett trevligt sorl spred sig snabbt i lokalen när besökare och utställare minglade och knöt kontakter med varandra.

185
181
187
189

Det är första gången som Umestan Företagspark och BNI Västerbotten anordnar detta event och utställningsplatserna tog snabbt slut. Stämningen inne i mässalen var uppsluppen och glad under hela dagen och besökarna kunde gå runt bland små och stora företag. Massörer, leasingföretag, städföretag, profilkläder, kateringföretag och fastighetsföretag är bara några av de branscher som fanns representerade. Syftet med dagen var att ge företag chansen att knyta kontakter, mingla och eventuellt göra affärer. Mat och fika fanns att köpa för både besökare och utställare. Eventuellt återkommer detta evenemang till våren, ni som missade denna träff är varmt välkomna då!