Toughest åter i I-20 skogen

På lördag den 16 maj är Toughest tillbaka i Umeå igen, tävlingen där stans tuffaste man och kvinna kommer att utses. Förra året var första gången som Toughest arrangerades i Umeå och det blev en succé direkt. Just nu pågår uppbyggnaden av arenan precis utanför parkens grindar. 


I skogen kring Umestans företagspark kommer massor av utmaningstörstande idrottare att springa och testa sin styrka i olika hinder. Enligt arrangörerna bjuder I-20 området på en varierad terräng och stora ytor vilket är de perfekta förutsättningarna för att skapa en grym hinderbana. Tävlingsdeltagarna kommer att springa 8 km och testa sig själva i ca 40 hinder innan vinnaren kan utses. Det blir intensivt, blött och jobbigt. Men så klart även kul och utmanande! Har ni inget inbokat i på lördag så ta er en titt på Toughest! Då det väntas bli mycket publik är cykeln det bästa färdmedlet till arenan.
147

Just nu byggs det för fullt utan för Umestan företagspark.