Grävning på parkeringen nedanför Hus 3

Som ni säkert sett är arbetet med den nya byggnaden på Umestan företagspark i full gång. Nu är det dags att dra in värme till byggnaden och det kommer att påverka er med parkeringsplats närmast långsidan av Hus 3 och längs med staketet på bortre gårdsplanen.

Ni som har parkeringsplats med nummer 1-36 och 719-731 kommer att få en ny parkeringsplats på samma parkering och självklart med motorvärmare.

Arbetet beräknas börja måndagen den 16 november och hålla på fram till årsskiftet.

Värmen kommer att grävas ner längs med vägen mot långsidan av Hus 3. Ni som INTE har p-platser längs med denna del av parkeringen kan fortsätta att parkera precis som vanligt.

Vi hoppas att detta ska flyta på smidigt för er och inte ställa till det allt för mycket. Om ni har funderingar angående detta tveka inte att höra av er till Emma Zackrisson på 090-71 80 04 eller emma@umestan.se

Umestan Wingårdh