Evergreen Solutions flyttar in i hus 3

Vi vill passa på att presentera Evergreen Solutions som flyttade in på plan 1 i hus 3 den 1 oktober.

Evergreen Solutions är ett relativt ungt företag som inriktar sig på att sälja avloppsrening, till allt ifrån privatpersoner till industrier och hela samhällen. -Vi renar vattnet i slammet så att man sedan kan skicka ut det i naturen igen, säger Aleksander Brännström. Företaget startade 2005 och har idag 12 anställda.

Läs mer »

Dags för teater i höstmörkret?

profil_kvadrat-312x312

Mitt i den mörkaste hösten är det kanske läge att bryta av vardagslunken med en teaterföreställning.

Profilteatern, som huserar i hus 29 här på Umestan, ställer i höst det rådande ekonomiska systemet mot väggen med föreställningen “Ursäkta, skulle ni kunna svälta lite tystare, vi försöker faktiskt skapa lite ekonomisk tillväxt här borta!”.  

Läs mer »

PML Fitness flyttar in

Intresserad av träning och fitness? Då vill vi på Umestan Företagspark passa på att presentera Magnus Lundgren på PML Fitness. PML Fitness har precis flyttat in i sina lokaler i hus 135, där även Nordic Biomarker huserar. Inne i det nyinredda gymmet finns massor av träningsredskap, allt för att hjälpa kunderna att komma i form.

Läs mer »

Magnifika Elektra

Efter fyra föreställningar av operan Elektra återstår bara en sista föreställning, nu på lördag den 23 augusti. Lovorden om föreställningen kommer från alla håll. Oavsett om du är operafantast eller helt novis när det gäller opera så bjuder Elektra på en upplevelse utöver det vanliga.

Läs mer »