Ledigt just nu

Vi erbjuder ett brett urval av trivsamma lokaler för såväl små som stora verksamheter: allt från arbetsplatser i kontorshotell till hela byggnader för det större företaget. Självklart kan vi också erbjuda parkeringsplatser till dig och dina kollegor.

Här kan du se vilka av våra objekt som är lediga just nu. Du kan också besöka Lerstenen för att titta på ytterligare lediga lokaler anpassade till företag.

Lokaler

Hus 12

För första gången sedan Hus 12 färdigställdes finns nu en lokal att hyra på 6 våningen. 131 kvm toppmoderna lokaler med otroligt ljusinsläpp, konferensrum och samtalsrum.

Läs mer

Hus 140

Nu finns möjlighet att hyra butiks/lagerlokal med tillhörande kontor och relaxavdelning i Hus 140 på Umestan Företagspark.

Läs mer

Hus 56

Nu finns möjlighet att hyra ett helt hus på Umestan Företagspark. Ca 800 kvm fördelat på två plan med parkeringar i direkt anslutning till lokalen.

Läs mer

Företagshotell

Hus 2 Kontorshotell

Välkommen till Umestan företagspark där ni har chansen att hyra ett härligt rum med högt i tak i Hus 2 precis vid infarten till parken. Ni kommer att sitta på en våning med andra hyresgäster där man delar gemensamma utrymmen såsom fikarum och toaletter.

Läs mer

Parkering

Parkering

Vi har parkeringar med eller utan elstolpe samt laddstolpar till elbilar lediga att hyra!

Läs mer