Ledigt just nu

Vi erbjuder ett brett urval av trivsamma lokaler för såväl små som stora verksamheter: allt från arbetsplatser i kontorshotell till hela byggnader för det större företaget. Självklart kan vi också erbjuda parkeringsplatser till dig och dina kollegor.

Här kan du se vilka av våra objekt som är lediga just nu. Du kan också besöka Lerstenen för att titta på ytterligare lediga lokaler anpassade till företag.

Lokaler

Umestan Företagspark

Hus 12

För första gången sedan Hus 12 byggdes finns nu möjlighet att hyra lokal i den bruna glasbyggnaden med den stora ljusgården på Umestan Företagspark.

Läs mer

Umestan Företagspark

Hus 4

I charmiga lokaler med med mycket historia, finns möjlighet till 8 kontorsrum, stort konferensrum med utsikt över parken, skrivarrum och förrådsytor.

Läs mer

Umestan Företagspark

Hus 140

Lokal med gott om kontor, omklädningsrum samt lager/förråd finns nu tillgänglig att hyra på Umestan Företagspark.

Läs mer

Umestan Företagspark

Hus 56

Nu finns möjlighet att hyra ett helt hus på Umestan Företagspark. Ca 800 kvm fördelat på två plan med parkeringar i direkt anslutning till lokalen.

Läs mer

Umestan företagspark

Hus 4, "Mässen"

Nu finns möjlighet att hyra lokaler i anrika Mässenbyggnaden på Umestan Företagspark! I charmiga lokaler på ca 196 kvm med högt i tak och stora fönster, finns möjlighet till 7 kontorsrum och konferensrum.

Läs mer

Umestan företagspark

Hus 2, kontorshotell

Välkommen till Umestan företagspark där ni har chansen att hyra rum med högt i tak i Hus 2 precis vid infarten till parken. Ni kommer att sitta på en våning med andra hyresgäster där man delar gemensamma utrymmen såsom fikarum och toaletter.

Läs mer

Umestan företagspark

Hus 3, Kontorshotell

Här har ni möjlighet att hyra härliga rum med högt i tak i ett av våra kasernhus på området. Ni kommer att sitta på en nyrenoverad våning med andra hyresgäster och man delar gemensamma utrymmen såsom fikarum och toaletter.

Läs mer

Parkering

Parkering

Vi har parkeringar med eller utan elstolpe samt laddstolpar till elbilar lediga att hyra!

Läs mer