Ledigt just nu

Vi erbjuder ett brett urval av trivsamma lokaler för såväl små som stora verksamheter: allt från arbetsplatser i kontorshotell till hela byggnader för det större företaget. Självklart kan vi också erbjuda parkeringsplatser till dig och dina kollegor.

Här kan du se vilka av våra objekt som är lediga just nu. Du kan också besöka Lerstenen för att titta på ytterligare lediga lokaler anpassade till företag.

Lokaler

Bankgatan 18A

Nyproducerad källarlokal med stora fönster och fint ljusinsläpp

Nyproducerad lokal om 100 m2 några minuters gångväg från Umeå centrum.

Läs mer

Umestan Företagspark

Hus 4

I charmiga lokaler med med mycket historia, finns möjlighet till 11 kontorsrum, stort konferensrum med utsikt över parken, skrivarrum och förrådsytor.

Läs mer

Umestan Företagspark

Hus 4

I charmiga lokaler med med mycket historia, finns möjlighet till 8 kontorsrum, stort konferensrum med utsikt över parken, skrivarrum och förrådsytor.

Läs mer

Umestan Företagspark

Hus 12

Ledig lokal högst upp i Hus 12, glashuset på Umestan Företagspark. Nu finns 131 kvm toppmoderna lokaler med otroligt ljusinsläpp, konferensrum, samtalsrum och en härlig utsikt över Umeå stad lediga att hyra på vån 6.

Läs mer

Umestan företagspark

Hus 2, kontorshotell

Välkommen till Umestan företagspark där ni har chansen att hyra rum med högt i tak i Hus 2 precis vid infarten till parken. Ni kommer att sitta på en våning med andra hyresgäster där man delar gemensamma utrymmen såsom fikarum och toaletter.

Läs mer

Företagshotell

Hus 2 Kontorshotell

Välkommen till Umestan företagspark där ni har chansen att hyra ett härligt rum med högt i tak i Hus 2 precis vid infarten till parken. Ni kommer att sitta på en våning med andra hyresgäster där man delar gemensamma utrymmen såsom fikarum och toaletter.

Läs mer

Hus 3 Kontorshotell

Här har ni möjlighet att hyra nyrenoverade härliga rum med högt i tak i ett av våra kasernhus på området. Ni kommer att sitta på en våning med andra hyresgäster och man delar gemensamma utrymmen såsom fikarum och toaletter.

Läs mer

Parkering

Parkering

Vi har parkeringar med eller utan elstolpe samt laddstolpar till elbilar lediga att hyra!

Läs mer