Ledigt just nu

Vi erbjuder ett brett urval av trivsamma lokaler för såväl små som stora verksamheter: allt från arbetsplatser i kontorshotell till hela byggnader för det större företaget. Självklart kan vi också erbjuda parkeringsplatser till dig och dina kollegor.

Här kan du se vilka av våra objekt som är lediga just nu. Du kan också besöka Lerstenen för att titta på ytterligare lediga lokaler anpassade till företag.

Lokaler

Kungsgatan 29

Fin lokal i charmig fastighet ett stenkast från Broparken och älven

Ett stenkast från Broparken och endast några få minuters gångväg från Umeå centrum ligger denna fina lokal. 835 kvm med möjlighet att dela av  lokalen.

Läs mer

Umestan Företagspark

Hus 4

I charmiga lokaler med med mycket historia, finns möjlighet till 11 kontorsrum, stort konferensrum med utsikt över parken, skrivarrum och förrådsytor.

Läs mer

Dragongatan 14

Källarlokal Väst på stan

Söker du en lokal för din verksamhet nära Umeå centrum? Nu finns möjlighet att hyra en källarlokal på ca 43 kvm i ett attraktivt läge, Väst på stan.

Läs mer

Umestan Företagspark

Hus 12

Ledig lokal högst upp i Hus 12, glashuset på Umestan Företagspark. Nu finns 155 kvm toppmoderna lokaler med otroligt ljusinsläpp, konferensrum, samtalsrum och en härlig utsikt lediga att hyra på vån 6.

Läs mer

Umestan företagspark

Hus 2, kontorshotell

Välkommen till Umestan företagspark där ni har chansen att hyra rum med högt i tak i Hus 2 precis vid infarten till parken. Ni kommer att sitta på en våning med andra hyresgäster där man delar gemensamma utrymmen såsom fikarum och toaletter.

Läs mer

Umestan företagspark

Hus 3, Kontorshotell

Här har ni möjlighet att hyra härliga rum med högt i tak i ett av våra kasernhus på området. Ni kommer att sitta på en nyrenoverad våning med andra hyresgäster och man delar gemensamma utrymmen såsom fikarum och toaletter.

Läs mer

Företagshotell

Hus 2 Kontorshotell

Välkommen till Umestan företagspark där ni har chansen att hyra ett härligt rum med högt i tak i Hus 2 precis vid infarten till parken. Ni kommer att sitta på en våning med andra hyresgäster där man delar gemensamma utrymmen såsom fikarum och toaletter.

Läs mer

Hus 3 Kontorshotell

Här har ni möjlighet att hyra nyrenoverade härliga rum med högt i tak i ett av våra kasernhus på området. Ni kommer att sitta på en våning med andra hyresgäster och man delar gemensamma utrymmen såsom fikarum och toaletter.

Läs mer

Parkering

Parkering

Vi har parkeringar med eller utan elstolpe samt laddstolpar till elbilar lediga att hyra!

Läs mer