Att konferera på Umestan

Välkommen till Umestan Konferens! Under taknockarna i två av kasernhusen på gamla regementet i Umeå erbjuder totalt 7 konferensrum och 2 relaxavdelningar i olika storlekar. I charmiga och fräscha lokaler ser vi fram emot att få arrangera ert nästa möte eller konferens. 

Produktiva och trevliga möten i skön miljö

Umestan Konferens är ett trevligt och smidigt alternativ för dig som ska ­arrangera ett gruppmöte, utbildningsdag, konferens eller mini­mässa. Våra erfarna medarbetare hjälper dig att göra din träff till en framgång. Vi skräddarsyr gärna den perfekta lösningen för dig och dina gäster.

Våra paket

Vi har den rätta paketlösningen för allt från det mindre affärsmötet till den större konferensen.

Halv- eller heldag inklusive lunch

Förmiddagsfika: Smörgås, kaffe och te och/eller
Eftermiddagsfika: Mjuk kaka, kaffe och te

Välj mellan olika lunchalternativ:

Hembakt fika

Våra konferensvärdinnor bakar allt fikabröd. Prata gärna med dem om ni har specifika önskemål

Baguette/sallad

Baguette eller sallad med kaffe och te, mineralvatten eller läsk. Om ni vill kan ni beställa er lunch till konferenslokalen.

Lunchbuffé

Buffé på restaurang Umestan med tre till fyra rätter varierad husmanskost, dagens soppa, salladsbuffé, grill, nybakat bröd, kaffe eller te och kaka.

Halv- eller heldag utan lunch

Förmiddagsfika: Smörgås, kaffe och te och/eller
Eftermiddagsfika: Mjuk kaka, kaffe och te

Nära och enkelt

Umestan Konferens är bara en gångbro från Umeå city med några få minuters promenad från centrum med hotell, restauranger och kommunikationer. På vår stora parkeringsplats finns alltid gott om p-platser.