Planer på utveckling och expansion

Lerstenen ser stor potential i Umestan som område. Nu satsar vi vidare med en helt ny byggnad i koppar och guld på sammanlagt 9 500 kvadratmeter formgiven av arkitektbyrån Koncept.

Lerstenen har många tankar och idéer på att utveckla och expandera Umestan företagspark. Efter färdigställandet av Umestan 12, det kopparfärgade glashuset, placerat längs med gamla E4:an satsar Lerstenen nu vidare på nästa stora projekt. Även denna gång väljer Lerstenen att samarbeta med Selbergs Entreprenad när de nu uppför nästa spännande byggnad på parken, Umestan 19. Den över 9 000 kvm stora byggnaden består av två sammanlänkade huskroppar i koppar och guld. Umestan 19 ligger otroligt lättillgängligt till precis mellan centrum, handelsområdet på Ersboda och Västerslätts industriområde. Vi erbjuder ett unikt tillfälle för ditt företag att få en toppmodern arbetsplats, anpassad för just er verksamhet i flexibla lokaler utöver det vanliga.

Etablera i ett expansivt område

Byggnaden kommer att fyllas av kontor, där största delarna redan är uthyrda. Områdets goda kommunikationer med restauranger, gym och närhet till city ger ditt företag de bästa förutsättningarna. Umestan företagspark ligger endast tio minuters promenad från city med dess buss och tågförbindelser. Tre busslinjer stannar på och i närheten av parken och det finns gott om parkeringsplatser både för anställda och besökare.

Är du intresserad av lokaler för ditt företag i det nya huset? Vi letar nu hyresgäster till de kvarvarande lokalerna i Umestan 19 och vill mer än gärna höra era önskemål och tankar. Hör av er till oss så får vi veta vad just ni behöver för er verksamhet. Låt oss erbjuda er den moderna arbetsplatsen!

Var: Umestan företagspark
Inflyttning: Vintern 2021
Storlek: ca 9 500 kvm

Umestan företagspark, plats att växa!